Öngyilkos lett egy nő, miután kiderült, be kell feküdnie a kórházba

2020. november 18. 05:16 - szerző: 168 Óra - forrás: 112press

Nem sokkal korábban ért haza a háziorvosától. 

Életét vesztette egy idős asszony a szombathelyi Mikes Kelemen utcában, miután ötödik emeleti lakásából a mélybe vetette magát - számol be a 112press.

A portál a nő ismerőseire hivatkozva azt írja, az elmúlt években egyre elkeseredettebbé vált az asszony. Bántotta, hogy a józan ész és a tudás egyre kevésbé számít, gátlástalansággal viszont könnyebben lehet boldogulni.

A lap azt írja, a nő még a koronavírus-járvány előtt kórházba került, ahonnan szintén negatív tapasztalatokkal tért haza. Többeknek is arról panaszkodott, hogy úgy érezte, semmibe vették, illetve olyan problémákról is beszámolt, amit egy kis emberséggel, odafigyeléssel, gondolkodással könnyen lehetett volna orvosolni.

Kedden felkereste a háziorvosát, aki információnk szerint kórházba utalta az asszonyt, egy olyan beavatkozásra, ami javított volna az egészségi állapotán. "Nem akarok bemenni a kórházba, főleg most nem" - mondta egy ismerősének.

A háziorvostól visszaérkezve még beszélt néhány házbelivel, majd bement a lakásába. Nem sokkal később kinyitotta az ablakot és kilépett a semmibe.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!