Az utcán fellökték Wittinghoff Tamás 90 éves apját, miután megtudták, hogy a fia a budaörsi polgármester

2019. október 15., 15:51

Szerző:

Eljárást indított a rendőrség azután, hogy Wittinghoff Tamás közölte, 90 édesapját ismeretlenek megtámadták szeptember 30-án – írja az Index.

A budaörsi polgármesternek édesapja mesélte el, hogy két fiatalember és egy nő lökte fel őt az utcán, miután megtudták, hogy az ő fia Wittinghoff Tamás.

– Apám hívott másnap telefonon, de rögtön nem tudtunk beszélni, furdal is a lelkiismeret, hogy nem vettem fel rögtön a telefont. Később mesélte el a történteket. Nagyon tanácstalan voltam, de apám azt mondta, mivel nem sérült meg, inkább ne tegyünk feljelentést

– mondta a polgármester.

Fotó: Facebook/Wittinghoff Tamás

Wittinghoff Tamás mégis beszélt a budaörsi rendőrfőkapitánnyal, aki – értesülve a történtekről – hivatalból eljárást indított. Megkezdték a térfigyelő kamerák felvételeinek begyűjtését, és kihallgatták a polgármester édesapját is.

– Megviselt a dolog. Azért nem fordultam a nyilvánossághoz, mert arra gondoltam, az annyira abszurd, hogy el se hinnék már a budaörsiek. Beszéltem róla a fideszes alpolgármesteremmel, benne nem volt kétség, hogy ez megtörténhetett

– nyilatkozta a politikus.

Arról nincs egyelőre információja, hogy a térfigyelő kamerák alapján jutott-e valamire a rendőrség.

Wittinghoff Tamás 28 éve vezeti Budaörsöt, vasárnap 72 százalékkal választották meg újra az önkormányzati választáson. A polgármester a kampányban botrányba keveredett, rejtett kamerás szexvideót jelentettek meg róla.