Nyíregyházán szétvertek egy mentőautót, mert túl későn érkezett meg

2019. szeptember 1., 20:14

Szerző:

Egy férfi feldühödött hozzátartozói szétvertek egy mentőautót, minden valószínűség szerint azért, mert túl későn érkezett meg – írja a Blikk. A bulvárlap szerint a mentősöket egy férfihoz riasztották,  és azt az öt percet találták soknak, amennyi idő alatt az esetkocsi a helyszínre ért. A mentősök ki sem mertek szállni, akkor düh fogadta őket.  A férfi hozzátartozói ütni-rúgni kezdték a mentőautót, bezúzták az ablakát, és egy betondarabbal karosszéria-sérülést is okoztak. Ezt látva a mentősök inkább elhajtottak a helyszínről – mondta el Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője a bulvárlapnak. 

Fotó: YouTube

A Blikk az ügyben megkereste a rendőrséget, de a kérdéseire csütörtök óta sem kapott választ.

16:30

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

15:42

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.