Novák Katalin szerint már az Egyesült Államok is az Orbán-kormány családpolitikáját másolná

2019. március 18., 11:15

Szerző:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn a Tv2 Mokka című műsorában azt mondta, hogy „világelső a mi kis országunk a családtámogatás, a családi értékek megjelenítése terén”.

Novák ezt abból vezette le, hogy egy amerikai–magyar, éppen most tért tért haza Washingtonból, egy szakmai konferenciáról ahol

kiderült számára, hogy Amerika is minket másolna.

Novák az Emmi kampányfilmjeit is bemutatta kint, így Szülőnek lenni életre szóló kaland címet viselő videót, és ezeket „tapsvihar fogadta” , mondta az államtitkár, hozzátéve: „mondhatjuk, hogy egy új fejezetet nyitottunk a magyar–amerikai kapcsolatokban ezen a területen”, a konferencia után pedig sok megkeresést kapott, szeretnénk megismerni részleteiben a szabályozást, amit bevezetünk, főleg a 4 gyermekes nőknek járó szja-mentességet" – írja a hvg.hu.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.