Novák Katalin: Az ellenzék soha nem volt ennyire destruktív és silány

2019. január 2., 12:57

Szerző:

Színészkedésnek minősítette az ellenzéki képviselők fellépését és az utcai tüntetéseket a rabszolgatörvény kapcsán Novák Katalin családügyi államtitkár a Magyar Hírlapnak adott interjújában. „Novák szerint sikerül megőriznünk Magyarországot, sőt talán egész Közép-Európát egy békés szigetnek a kontinens szívében és nem kell külső veszélyektől tartanunk”.

Ez némileg ellentmond a kormány eddigi kommunikációjának, hiszen eddig folyamatosan a külső veszélyeket, a migrációt és Soros György amerikai üzletembert helyezték előtérbe.

Az államtitkár szerint a jelenlegi parlamenti ellenzék színvonala minden eddiginél alacsonyabb, soha nem volt ennyire destruktív és silány, azt azonban elfelejtette megemlíteni, hogy 2010 előtt, az ellenzéki időkben a Fidesz hosszú éveken át be sem tette a lábát az Országházba, képviselői nem végezték el a munkájukat. - Gondoljon bele, hogy azok közül kellene valakiknek vezetni ezt az országot, akik most valóságshow-t játszanak az utcán, színészkednek és provokálnak, és méltatlan módon viselkednek. Az a benyomásom, hogy nem is a magyar embereknek akarnak üzenni, hanem a külföldi médiának. A színházukhoz a nemzetközi sajtó hálás közönség - tette hozzá az államtitkár.

Felemlegette, hogy az ápolási díj emelésére egy ellenzéki sem szavazott igennel, bár azt elfelejtette megemlíteni, hogy a díjról a rabszolgatörvény szavazási napján, szabályellenesen zajlott a szavazás, amit az ellenzék megpróbált megakadályozni.

Választás 2018 - A Fidesz eredményváró rendezvénye
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd