Brutálisan megvertek egy nőt a XIII. kerületben, belehalt a sérüléseibe

2020. január 15., 07:05

Szerző:

Holtan találtak egy nőt Budapesten, a XIII. kerületben - közölte a rendőrség kedd este honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a XIII. kerületi Népfürdő utcában egy irodaház előtt találtak egy holttestet.

Halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszíni szemle megállapította: a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt.

A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.