A Hatvannégy Vármegye Mozgalom döglött patkányt küldött ajándékba Niedermüller Péternek

2020. január 30., 16:47

Szerző:

„A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbentőnek tartja, hogy a balliberális, modern erők már olyan nyíltan harcolnak a magyarság és hagyományaink ellen, hogy arról beszélnek országos tévécsatornákban, hogy a “fehér, keresztény, heteroszexuális” családmodell rémisztő (...) Niedermüller Péter és az őt mentegetők leleplezték magukat, hogy az ő társadalmi képük családellenes, magyarellenes és keresztényellenes. Nem gondoltuk volna, hogy a patkány évében, már januárban ellepik a médiát a patkányszerű, rémisztő képződmények.

Kelt Székesfehérváron, a patkány évében, fergeteg havának végén a fehér, keresztény, heteroszexuális, nacionalista és hagyományhű jobboldali mozgalmunk nevében”

közölte a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, miután egy döglött patkányt tartalmazó csomagot adtak le a DK pártirodájában.

Niedermüller Péter, a DK erzsébetvárosi polgármestere egy tévéműsorban mondott olyasmiket, amin még a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai is megdöbbentek.

A DK a 168 Órának is megküldött közleményében úgy reagált az ajándékba küldött patkányra, hogy

„a jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik”.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.