Nevetgélve készített interjút a Hír TV riportere a gyilkossal, aki 65-70 ütéssel agyonverte a 16 éves barátnőjét

2019. május 11., 17:03

Szerző:

Több szempontból is zavarba ejtő műsort forgatott a Hír TV az elítélt gyilkos Csipkés Zoltánnal, aki agyonverte 16 éves barátnőjét – vette észre a 444. A műsor elején levetítették a Mónika-show jelenetét, amivel régen a férfi híressé vált. Együtt szerepelt akkor a műsorban egykori élettársával, aki az adásban szidta, köpködte őt. A nő azt is elmondta, hogy a férfi összeverte őt és a gyerekeit is.

A Riasztás megszólaltatta a debreceni bíróság szóvivőjét, aki elmondta, hogy a gyilkosság elkövetésekor Csipkésnek már volt egy gyereke a 16 éves lánytól. Barátnőjére folyamatosan féltékeny volt, állandóan fenyegette őt, például azzal, hogy a szüleit levágja, megöli.

Egy alkalommal azt hitte, hogy a lány kábítószerezett, amin annyira feldühödött, hogy ököllel és tűzifával is összeverte a lányt. A halottkém megállapította, hogy 65–70 alkalommal ütötte meg az áldozatot. A végén meg is taposta a lányt, miután ő a földre került.

Csipkés Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, ahonnan leghamarabb 30 után szabadulhat.

A riporter a börtönben beszélgetett az elítélttel. Csipkés Zoltán a beszélgetés alatt többször is szidta a nőket,  például kicsapongó kurvának nevezte meggyilkolt barátnőjét.

A nők erkölcstelenségéről is beszél.

– Némelyik nő milyen? Kevés neki még egy csődör ló... S ott a Cicciolina milyen? Hát nem? Még a lóval is meg a kígyóval... – jegyezte meg Csipkés Zoltán, mire a riporter nevetve bólogatott.

Az elítélt elmondta azt is, hogy kártérítési pert indít embertelen bánásmód miatt, hogy a pénzből ügyvédet fogadhasson és perújrafelvételt kérhessen. Attól fél ugyanis, hogy nem éli meg 2040-et, amikor szabadulhatna.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.