Nevelési intézménybe rejtett bombával fenyegetőzött egy pocsaji férfi, már el is kapták

2019. március 19., 11:43

Szerző:

A 112-es segélyhívó telefonszámra tett bejelentést egy férfi tegnap délután  arról, hogy egy esztári nevelési intézménybe bombát helyezett el.

A rendőrök a helyszínre mentek, kiürítették az épületet és bombakutató kutya segítségével átkutatták azt, azonban robbanóanyagot nem találtak.

A rendőrök azonosították a telefonálót, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A rendőrök közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták a pocsaji lakost, aki beismerő vallomást tett. – írta a police.hu.

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.