Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Ál-Népszabadságot terjesztenek Budapest utcáin, az ellenzéket próbálják lejáratni

2019. november 12. 20:29 - szerző: 168 Óra

Budapest több pontján is felbukkant a 2016-ban megszüntetett Népszabadságra külsejében és címében is azonos, borítékban terjesztett 12 oldalas ál-Népszabadáság, amely némileg megkésve, de az október 13-i önkormányzati választásokra készült propagandakiadványnak tűnik. A kiadvány azonban inkább arra koncentrál, hogy a fővárosban megválasztott ellenzéki polgármestereket, valamint Karácsony Gergely főpolgármestert járassa le. Az egyelőre rejtély, hogy kinek köszönhető a lap. A borítékon és a lapon csak egy pecsét olvasható: KontrA.

Jellemző szalagcím és írás az ál-Népszabadságból "A migráció Magyarország egyetlen esélye" című címlapos írás, amely szerint „a nagyvárosok kapcsán szintúgy megfigyelhetjük, hogy bár a migránsok kevesebb bűncselekményt követnek el a helyieknél, a terrorizmus a nagyvárosi lét szerves része, amely elfogadásra és toleranciára sarkall”.