Elfoghatták a Népfürdő utcában agyonvert nő gyilkosát, aki a gyanú szerint egy alvó férfit is majdnem megölt

2020. február 14., 06:52

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 33 éves nőt a XIII. kerületben - írja a police.hu.

A holttestet január 14-én délután találták meg a Népfürdő utcában, egy irodaház közelében. Halált okozó testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoztak, és kiderítették, hogy a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos, akit tegnapelőtt a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős részén fogtak el.

D. Lajost gyanúsítják azzal is, hogy szeptember 8-án esze a XIV. kerületben, a Róbert Károly körúti felüljáró alatt többször megszúrt egy alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

D. Lajost életveszélyt okozó testi sértés és halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.