Lengyel pirogot sütött a Fidesz gasztropápája a tűzszerészek körében, de mintha kicsit odaégette volna

2019. március 23., 19:02

Szerző:

„A lengyel-magyar barátság napja alkalmából ma egy tradicionális lengyel étellel, pierogival várom Chicagoból hazalátogató húgomat és gyermekeit” - írta Facebook-bejegyzésében a Fidesz koronázatlan szakácskirálya, a zsírban oldódó vitaminok atyja, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, aki a nap folyamán nem csak a konyhába állt helyt. Az MTI szerint kilátogatott Budafokra is, hogy megtekintse az óriásbombákat hatástalanító tűzszerészek munkáját.

A Facebook-ra feltöltött fotó tanúsága szerint Németh már az egyenruhás tűzszerészek társaságában elkezdhette a pirogsütést, ami mellesleg nem sikerült túl jól: mintha az egyik darab kissé odaégett volna. Mindenesetre a Fidesz örökös rezsibiztosa széles mosollyal fogyasztotta el a falatokat.

Posztjában azt is megjegyezte, hogy receptjét - ahogy az eddigieket is - a csepeli fideszes önkormányzat közpénzből fizetett lapjában, a Csepeli Hírmondóban olvashatja majd a nagyérdemű.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.