Egyre kínosabb a Németh Athina-ügy: az AMS Mentőszolgálat feljelenti a MSZP álvideójának főszereplőjét

2020. június 12., 18:23

Szerző:

Tovább folytatódik az MSZP videójának ügye: a felvételek főszereplőjét,

Németh Athinát feljelenti az AMS Mentőszolgálat.

A nő korábban azt is állította, hogy nekik dolgozott mentőtisztként, de a szervezet azt közölte, nem alkalmazták, csupán átmeneti szállójukon lakott.


Az AMS Assistance közösségi oldalán azt írta,

büntetőeljárást kezdeményeznek ellene valótlan állításai miatt.

Mint Facebook-bejegyzésükben írják, a nő több nyilatkozatában is hamisan nevezte meg a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér mentéséért felelős szolgáltatót munkahelyként, sőt, állításuk szerint annak főorvosának is adta már ki magát.

Németh Athina azonban az ATV híradójában adócsalással és munkajogsértéssel vádolta meg az AMS-t, továbbá azt is állította, hogy bejelentés nélkül foglalkoztatták. Emiatt a cég megteszi a szükséges jogi lépéseket, derül ki a tájékoztatásból.


A csatorna híradójában egyebek mellett azt mondta, olyan idegállapotban van, hogy

nem tudja 43 év után, mi annak a regensburgi főiskolának a neve, ahol végzett.

Németh Athináról és az MSZP hamisnak tűnő videójáról itt olvashatnak bővebben: 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.