Nem mennek bele a nulla kreditbe az SZFE tanárai

2021. január 19., 11:03

Szerző:

A Színház- és Filmművészeti Egyetem 107 oktatója közleményben követelte, hogy az intézmény vezetői ismerjék el a félévet a diákoknak és a tanároknak egyaránt. 

“Mi, az SZFE tanárai ragaszkodunk az igazsághoz: jelenléti, illetve online oktatás zajlott a tanév őszi szemeszterében, és január végéig lezajlik a vizsgaidőszak. A hallgatók teljesítését jelenléti ívekkel, vizsgalapokkal és felvételeken rögzített vizsgafeladatokkal igazoljuk.

Mi, az SZFE tanárai ragaszkodunk az óraadó tanárok teljesítésének elismeréséhez, járandóságuk január végi kiegyenlítéséhez” - áll az intézmény 107 oktatója által aláírt közleményben, melyet a Facebookon tettek közzé. Mint írják a tanárok egy része értesítés nélkül visszakapta a Neptun hozzáférését, de ők sem tudják a vizsgaeredményeket rögzíteni, másoknak továbbra sincs hozzáférésük.

 

 

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.