Nem mehet el a Fidesz eredményvárójára a Magyar Narancs

2018. április 7., 22:09

Szerző:

„Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönjük az érdeklődésüket, azonban tekintettel a hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadó képességének korlátai miatt az Önök regisztrációs kérelmét nem tudtuk elfogadni.

Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel:

Fidesz Sajtóiroda”

Ezt a választ kapta a Magyar Narancs, melynek újságírója szabályosan, s időben regisztrált a Fidesz-KDNP vasárnapi országgyűlési választási eredményváró rendezvényére. A 168 Óra tegnap este megkapta a bejutást engedélyező visszajelzést, ahogyan más lapok és portálok is, ám a Magyar Narancs portálja szombat este azt tette közzé:

„Kollégánk a 4 évvel ezelőtti cirkuszhoz hasonlóan idén is azzal szembesült, hogy a Fidesz nem látja szívesen lapunkat még a párt országgyűlési választási eredményváró eseményén sem.”

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.