Nem hiszi el, mennyit kell fizetnie Szegeden a kórházi parkolásért - Videóval

Óriási hasznot hajt be a parkolási cég a betegeken.

2018. október 14., 08:54

Szerző:

Az ATV Heti Napló műsora számolt be a kórházak parkolóiban uralkodó áldatlan állapotokról. A műsor több kórházat is megkérdezett arról, hogy mennyi profitot zsebelnek be az általuk megbízott parkolási cégek, de csak Debrecenből kaptak választ. Az intézmény válasza szerint az üzemeltető magáncég évente 100 milliós osztalékot fizetett.

A riport szerint Nyíregyházán a kórház bejáratánál tábla hirdeti, hogy az első harminc perc ingyenes, három óra parkolás viszont már 2 400 forintba kerül, ha pedig valakinek 5 órát kell maradnia, akkor 6 000 forintért engedik ki.

Az egész országban Szegeden az egyik legdrágább a kórházi parkolás. Az első fél óra ingyenes, utána viszont megkezdett félóránként 600 forint, vagyis 61 perc már 1200 forintba kerül. A kórház területén szinte minden hely foglalt volt, ami arra utal, hogy hiába drága a parkolójegy, az emberek mégis megveszik.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.