Naná, hogy Farkas Flóriánék is beállnak a melegszívű békemenetbe Bayer Zsolt mögé

2018. március 13. 14:52 - szerző: 168 Óra

A Lungo Drom is csatlakozik az ünnepi békemenethez, amelyre 200 ezer melegszívű felvonulót várnak a szervezők. Döntését a Farkas Flórián vezette szövetség meg is indokolta: A kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Fidesz-KDNP pártszövetség jövőképének középpontjában a felemelkedő nemzetünk áll, amelyben a sorsközösséget az ezzel járó jogokat és kötelezettségeket egyaránt vállaló cigányság is szervesen beletartozik – idézi a 24.hu.

A Soros-terv részeként különböző migrációt segítő szervezetek igyekeznek az ellenzéket segíteni. Számukra a haza, a kereszténység, az Isten, a nemzet és a család nem érték, a közös múlt és a kultúra lerombolását tűzték ki célul. 

Fotó: Facebook/Orbán viktor

A Lungo Drom képviselői március 15-én elkötelezettségüket akarják kifejezni a kormány társadalmi felzárkózásért tett erőfeszítései, értékeink, kultúránk megvédése és a békés társadalmi együttélés mellett.

Március 15-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezve, nem feledhetjük, hogy a forradalom egyik alapköve a nemzeti identitás volt. A Lungo Drom a Békemeneten, hazánk, illetve nemzeti függetlenségünk melletti kiállást képviseli, úgy véli, a magyar törekvések túlmutatnak a határokon, példa lehet a hasonló értékrendű, a szervezett migráció ellen küzdő nemzetállamoknak – tudatták.