Nagyot esett Kunhalmi Ágnes az MTVA épületében

2018. december 17., 16:57

Szerző:

Kunhalmi Ágnes  hétfő este óta az MTVA épületében tartózkodik a többi ellenzéki képviselővel, akik öt pontos követelésüket akarják beolvastatni a köztévé stúdiójában. Az állami média szerkesztői azonban továbbra sem állnak velük szóba. Egy kamera felvette, ahogy Kunhalmi Ágnes próbálta kihasználni, hogy az MTVA egy munkatársa előtt kinyílt egy ajtó, de az MSZP-s politikus már nem tudott bemenni rajta. Az ajtót becsapták előtte, ő pedig a padlóra zuhant, az eséstől megsérült a térde.

(A 24.hu nyomán.)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.