Négy gyermeket hagyott maga után az a férfi, akit viccből szigszalaggal tekertek körbe a nagylaki kocsmában

2019. december 2., 10:38

Szerző:

Négy gyermeket hagyott maga után az a férfi, akit viccből szigszalaggal kötöztek ki és úgy hagytak a nagylóki kocsmában - írja a Blikk. A tragédia péntekről szombat reggelre történt: a kocsma egyik vendége elaludt, három másik pedig viccből odaszigszalagozta őt a székhez. Mivel elfelejtették kiszabadítani, reggelre kihűlt és meghalt.

A 43 éves Zsoltnak négy gyereke volt. Közmunkásként dolgozott, már régebb óta nem tudott gondoskodni a gyerekeiről, ezért a keresztanyjuk vette őket magához.

A Blikk beszélt az áldozat apjával is, aki azt mondta, neki a pultos szólt másnap reggel, hogy a fia meghalt a kocsma teraszán. A lap megkereste a kocsmát, de a tulajdonos nem akart nyilatkozni, és azt az értesülést sem kívánta kommentálni, mely szerint a neki dolgozó pultosnő segítségnyújtás helyett fotózta Zsoltot, majd körbeküldte a felvételeket az ismerőseinek.

A rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

A nagylóki kocsma
Fotó: police.hu

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.