MSZP: álljon elő a kormány a Sorost érintő nemzetbiztonsági jelentésekkel!

2017. december 2. 11:22 - szerző: H.Sz.

Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke sajtóközleményben szólította fel a kormányt, hogy fejezze be az összeesküvés elméletek gyártását vagy álljanak elő a bizonyítékokkal.

Az MSZP közleménye kiemeli, hónapok óta más se ömlik a kormánypropagandából, mint Soros György és a civil szervezetek démonizálása. - Forró ősszel, zavargásokkal riogattak, mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártottak, miközben soha semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Tegnap Lázár János és Kovács Zoltán folytatta a sort bármilyen konkrét tény említése nélkül, állítólagos nemzetbiztonsági értesülésekre és bizonyítékokra célozgatva - szól a közlemény.

Molnár kérni fogja az állítólagos jelentések ismertetését.
Fotó: Youtube

Molnár Zsolt figyelmeztet, hogy bár sajtótájékoztatón, tévéműsorokban meg lehet úszni a tényekkel való szembesítést mindenféle ködös nemzetbiztonsági dumára hivatkozva, a Nemzetbiztonsági Bizottság előtt joguk és kötelességük bemutatni az állítólagos bizonyítékokat. Ezért a soron következő, jövő csütörtöki bizottsági ülésen elvárják az állítólagos nemzetbiztonsági jelentések ismertetését.

Molnár Zsolt szerint, ha erre nem kerül sor, akkor az nyilvánvaló beismerése annak, hogy „Soros-terv”nem létezik, és amit látunk csak egy igen drága kampányfogás.