Szombattól nem tud gyerekeket felvenni a mosonmagyaróvári kórház

A sürgősségi ellátás előtt telefonon kell egyeztetni. 

2020. november 15., 11:25

Szerző:

A járvány okozta problémák miatt, a tegnapi naptól remélhetőleg csak pár napig, osztályunk nem tud gyermekeket felvenni, írta ki a mosonmagyaróvári Karolina kórház gyerekosztálya vasárnap a Facebookra, írja a 24.hu. Még a sürgősségi gyerekellátás is csak nagyon korlátozott mértékben lehetséges.  

A kórház azt ajánlja a szülőknek, vagy a háziorvosi ügyeleteket keressék, a gyermek sürgősségi ellátó helyre csak telefonos egyeztetés után lehet bemenni. "A Karolina Gyermekrendelés profilunkon próbálunk addig is akár videochat használatával segíteni önöknek", írja a kórház.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.