Fekete-Győr András: Egy igazi sunyi, rohadék rezsim ez

2019. október 23., 17:09

Szerző:

Szerdán a Momentum Mozgalom Nagy Imre Veranúk teréről száműzött szabránál, a Jászai Mari téren tartotta az ünnepségét az 1956-os forradalom kitörésének az évfordulóján. Fekete-Győr András pártelnök arról beszélt, ma Magyarországon

már senki nem gondolja, hogy  a Fideszt ne lehetne legyőzni.

Az ellenzéki együttműködésre utalva azt fejtegette, hogy összeállt a valódi nemzeti válogatott és nyert is, a bajnokság vége pedig még messze van. – A rendszerváltást október 13-án (az önkormányzati választás napján –  szerk.) elkezdtük, és a 2022-es országgyűlési választásokkal be fogjuk fejezni – üzente Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak. Emlékeztetett arra is, hogy az édesapját kirúgták a munkahelyéről a párt Nolimpia-aláírásgyűjtése után, szóval lehet, hogy a Fidesz szerint ez demokrácia, de szerinte „egy igazi sunyi, rohadék rezsim” ez.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.