Tagadja a kábítószerekről és szexorgiákról szóló vádakat Őrsi Gergely, vállalja a drogtesztet is

2019. december 10., 10:55

Szerző:

Tételesen cáfol minden, vele szemben felhozott vádat a II. kerület polgármestere az Indexnek. Őrsi Gergely azt mondta, nem vett részt semmiféle drogos szexorgián.

Az angyal ügyvédje nevű blog múlt héten fiatal prostituáltakkal és kokainnal szórakozó korrupt ellenzéki politikusokról ígért leleplező anyagot. A bejegyzés szerzője azt írta, hogy egy ellenzéki polgármester és főnöke egy terézvárosi társasházba járt, ahol drogozott és prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe.

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az ATV műsorában elismerte, hogy őt próbálják zsarolni, de tagadta a vádakat és feljelentést tett. Őrsi Gergely ezután saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy ő a másik érintett.

Őrsi Gergely az Indexnek azt nyilatkozta, hogy már a blogbejegyzés megjelenése előtt kapott olyan megkereséseket, amelyek név szerint neki voltak címezve, és számára egyértelmű volt, hogy utaznak rá. A zsarolásról a folyamatban lévő nyomozás miatt nem árult el részleteket, de azt mondta, hogy drogos szexpartin soha nem vett részt. Járt már ugyan az Old Rams Pubban, drogot viszont nem fogyasztott. Elmondása szerint fiatalabb korában ő is szórakozott, alkoholt fogyasztott, de már évek óta azt sem ivott.

Fotó: Facebook

A portál érdeklődésére azt felelte, hogy drogtesztet is vállalna, akár kérdés nélkül is. Közölte, hogy drogdílerekkel soha nem állt kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy escortlányokkal kapcsolatba került-e valaha, azt felelte, hogy korábban sokat járt szórakozni, voltak kalandjai, de szexuális kapcsolatot csak kölcsönös beleegyezésen alapulva létesített, ezért nem tudja, mire gondolt a blog szerzője. Hangsúlyozta, hogy sem Molnár Zsolttal, sem mással nem vett részt semmilyen drogos szexorgián.

„Vettem részt legénybúcsúkon, voltam szórakozni, de számomra a buli sosem a Borkaiéhoz hasonló kikapcsolódást jelentette. Ismétlem tehát: nem vettem részt szexorgiákon, és nem is tervezem ezt a jövőben sem”

– tette hozzá a polgármester. Kijelentette azt is, hogy Molnár Zsolttal nem áll üzleti kapcsolatban.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.