Molnár Zsolt lett az MSZP pártigazgatója, azt várják tőle, hogy az ellenzéki összefogás modelljét országos szintre fejlessze

2019. október 17., 07:53

Szerző:

Tóth Bertalan elnök javaslatára, az országos elnökség egyhangú támogatásával Molnár Zsolt (képünkön) lett az MSZP új pártigazgatója – értesült a Magyar Nemzet.

A szocialisták budapesti elnöki tisztét is betöltő Molnártól a vezetés azt várja, hogy az apparátus mellett elsősorban a pártszervezetek munkáját, hatékonyságát javítsa, továbbá a hétvégi önkormányzati választáson az ellenzék számára sikeresnek bizonyuló „Budapest modellt” országos szintre terjessze ki.

Molnár Zsolttal kapcsolatban többször évek óta előkerült a sajtóban, hogy gyanúsan jó kapcsolatokat ápol a Fidesszel és köreivel, például a Rogán-féle ingatlanügyekhez való közvetett kapcsolódása miatt, de a budapesti önkormányzati választások eredményei valószínűleg erősítették a pozícióit és gyengítették a vádakat. 

Molnár Zsolt
Fotó: Facebook/MSZP

Mindeközben Tóth Bertalan közösségi oldalán jelentette be, hogy Tóbiás József lemondott országgyűlési mandátumáról. „Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt.