Négy budapesti kerületben akar indulni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az önkormányzati választáson

2019. augusztus 30., 22:53

Szerző:

Négy budapesti kerületben is elindulna a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) az október 13-i önkormányzati választáson – derül ki az párt péntek esti Facebook-bejegyzéséből. Eszerint Kovács Gergely alakulata a II., a XII., a XIV. és a XV. kerületben méretné meg magát, és az összes, mind a 61 egyéni választókerületben állítanak jelöltet, ha sikerül összegyűjteniük a szükséges aláírásokat. „Így 5 százalék körüli eredménnyel listáról be tudunk jutni az önkormányzatokba. Ami szerintem hozható, az EP választáson körülbelül 4 százalékot kaptunk ezeken a helyeken” – hangzik a Facebook-bejegyzés.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.