Szegényeknek gyűjt élelmet a Kutyapárt a Kossuth téren, később megrendezi az Éhezők viadalát, ahol lesz répadobálás is

2020. január 24., 10:54

Szerző:

Újra élelmiszergyűjtésbe kezd a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jótékonysági akciókat szervező részlege, az MKKP Social Club. Tavaly körülbelül másfél tonna tartós élelmiszert gyűjtöttek össze Borsod, illetve Heves megyei rászoruló családok számára a lejárati idő és a „penészlobbi” ellen harcolva, idén pedig megrendezik az „Éhezők viadalát” – írta a Mérce.

„Gigantikus bajnokság megrendezésével készülünk kiállni az éhezés, mint ősi magyar tradíció mellett.

A verseny minden földi és földönkívüli lény számára nyitott, a nevezési díjat nagyvonalúan elengedjük. Lesz célbadobás répával, időre éhezés, karfiol bowling és még sok egyéb nehéz, embert és földönkívülit próbáló versenyszám”– olvasható az esemény leírásában.

Az MKKP az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvánnyal és a hajléktalan embereket segítő Menedékház Alapítvánnyal működik együtt az akcióban. A szervezők elsősorban alapvető, illetve tartós élelmiszerek várnak, de emellett

nagy szükség van tisztítószerekre, tisztálkodószerekre, pelenkára, lázcsillapítóra, vitaminra, bébiételre, női higiéniai termékekre is.

Az adományokat a Kossuth téren lehet leadni pénteken, azaz ma 17:30-tól 20:00-ig, szombaton pedig már el is szállítják őket a Heves megyei Átányba, ahol több száz adag ételt főznek majd a helyieknek bográcsban.

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.