Orbán felkötheti a nadrágját: Berki Krisztián most már miniszterelnök akar lenni és pártot alapít

2020. január 27. 10:06 - szerző: 168 Óra

Az elveszített főpolgármester-választás után Berki Krisztián valóságshow-sztár most újabb babérokra tör. Miniszterelnök akar lenni, ezért akár pártot is alapít – írja a Ripost.

Felesége elmondása szerint meg van győződve arról, hogy a miniszterelnöki székig fognak együtt menetelni. Sokat tanultak az előző megmérettetésből, a főpolgármesteri választásból, és biztosra veszi, hogy Berki győzni fog.

– Tavaly nem volt felkészülési időnk, de utólag látjuk, hogy mennyi munkával jár egy tökéletes kampányt megszervezni. Nem volt előkészület, de ha legközelebb sikerrel járunk, már látom, hogy mennyi feladatom lesz

– mondta Mazsi, aki szerint eddig is sokat segített Krisztiánnak, ám a jövőre nézve is rengeteg célkitűzésük van.

 

Berki felesége úgy érzi, az elmúlt egy év alatt ők ketten eggyé váltak, és se a magánéletben, se a munkában nem lehet majd őket elválasztani.

– A férjem pártot akar alapítani. Teljesen független és új irányt szeretnénk mutatni az emberek számára. Sokan beszélnek politikáról: jobboldal, baloldal, de senki nincs azzal tisztában, hogy mi mit jelent, vagy mit takar. Nem csak a politikusok, de az emberek sem tudják, hogy mit szeretnének

– magyarázta Berki Krisztián felesége.

– Szerintem Krisztián miniszterelnök lesz 50 éves korára. Ki is ráz a hideg, amikor ezt mondom – jelentette ki az asszony, aki soha nem törne politikai babérokra, de úgy érzi, férje vele lehet igazán sikeres.