„Mindjárt engem is földre visznek” - Fábry Sándor majdnem beengedte Hadházy Ákost az MTVA-ba, de aztán mégsem

2019. április 15., 15:56

Szerző:

Pártatlanul, humorizálva fogadta Fábry Sándor az MTVA Kunigunda úti székházánál kialakult patthelyzetet. Mint arról írtunk, az ellenzéki képviselők megint megpróbáltak bejutni az épületbe, hogy petíciót olvassanak be és találkozzanak a hírhamisító Papp Dániellel, az intézmény vezetőjével.

A humorista éppen távozóban volt, amikor oda akarta adni belépőkártyáját Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek, hogy bejusson az épületbe. A biztonságiak ezt megakadályozták, ekkor mondta viccelődve Fábry, hogy vigyáznia kell, mert őt is földre viszik.

Fábry ezután Hadházyhoz fordult, akitől azt kérdezte, miért nem kérnek hivatalosan is időpontot, mire a képviselő jelezte neki, hogy ezt számtalanszor megtették. A humorista egy darabig még hallgatta Hadházy érvelését, majd elvonta a figyelmét „egy kollegina melle”, akivel kávézni készült, emiatt otthagyta a szituációt.  

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.