Szeretem ezt az embert, nem akarom végignézni, ahogy ártatlanul tönkreteszik – fakadt ki Mihályi Győző felesége

2019. december 10. 09:24 - szerző: 168 Óra

„Szeretem ezt az embert, nem akarom végignézni, ahogy ártatlanul tönkreteszik! Vállalok mindent, különösen a férjemet. A magánéletünket eddig a négy fal között éltük, hála istennek kiegyensúlyozottan és boldogan, de mint egy koholt vádak alapján meghurcolt férfi felesége, kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Egy sértett, a színházból kényszerből távozó munkatárs zagyva levele tönkretehet egy ártatlan embert – mondta a Blikknek Mihályi Győző felesége.

„Meggyőződésem, hogy csupán egy jól működő színházat akarnak tönkretenni, ehhez pedig valakit fel kell áldozni. Ez a valaki a férjem, de mellette vagyok, és nem hagyom! Győzőt a rágalmak ellenére gyerekeivel, testvérével együtt szeretem, talán még jobban, mint eddig, hiszünk neki és a végsőkig mellette állunk!" – szögezte le a színész párja.

Mihályi Győző már tegnap több orgánumnak kifejtette: egy merő rágalomnak tartja a levelet, amellyel egy színházi ügyelő zaklatással vádolta meg őt, jogi lépésekre készül. Állítása szerint az Újszínház vizsgálata sem talált semmit, ami a vétkességét igazolná.