Míg Kósa Lajos csúnyán izzad, Lázár János a vidéket járja és arra kéri a csanádpalotai polgármestert, mondja el, mennyire hálás a kormánynak

2018. március 13. 17:04 - szerző: H.Sz.

Hiába került harmadik világbeli országok politikusait megszégyenítő helyzetbe ma Kósa Lajos, Lázár János úgy vélte, a napját leghatékonyabban Csanádpalotán töltheti. Ott is azzal, hogy az új polgármester asszonyt, a független Nyergesné Kovács Erzsébetet arról faggatja, hogy mi is történt volna a településsel, ha nem kap azonnal közel (összesen) százmilliós támogatást a belügyminisztériumtól.

A korábbi vezetés helytelen gazdálkodása miatt Csanádpalota csődközeli helyzetbe került, mondta az új vezető, aki  „nagyon nagy örömmel” értesült arról, hogy megkapták a belügyminisztériumtól a támogatást és a közfoglalkoztatási előleget.

Lázár János ezen a ponton közbevág és rákérdez, ha ez a pénz nincs, mi történt volna, amire a polgármester asszony elsorolja, hogy mi mindent, köztük a béreket sem tudták volna kifizetni, az önkormányzat számláit sem tudták rendezni.

Nyergesné Kovács Erzsébet azután lett a település polgármestere, hogy tavaly februárban elhunyt az előző vezető, Kovács Sándor, aki szinten független jelöltként állt a település élén három cikluson át.