Metró alá esett egy ember a Déli Pályaudvarnál

2018. szeptember 21., 07:20

Szerző:

A metró alá esett egy ember Budapesten, a Déli pályaudvarnál. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a baleset helyszínére. Az egységek kiszabadították, majd átadták a sérültet a mentőknek és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálatának.

A beleset miatt a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között nem közlekedik a metró – tette közzé a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán pénteken reggel.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.