Hibás mozgólépcső miatt nem áll meg a 4-es metró a Szent Gellért téren

2020. szeptember 2., 15:05

Szerző:

Az M4-es metró a Szent Gellért tér - Műegyetem állomáson nem áll meg a mozgólépcső meghibásodás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán a Facebookon.

A közlemény szerint a Szent Gellért teret a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal vagy a 7-es autóbusszal lehet elérni.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy füstölt a Szent Gellért téri metróállomás egyik mozgólépcsője. Az állomást a BKK munkatársai a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették.

Mivel a füstölés megszűnt, amikor a mozgólépcsőt áramtalanították, ezért most hőkamerával vizsgálják a szerkezetet - mondta.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.