Mészáros Lőrincnét is elküldték a Hír TV-től

2019. március 29., 10:59

Szerző:

Leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. Kezdődik a nagy átalakítás, a televízió teljesen áttelepül az Echo TV modernebb központjába. A televíziótól Mészáros Lőrincnét is elküldték – írja a Magyar Hang.

A munkatársakkal péntek délelőttig hivatalosan semmit sem közöltek, ám a televízió dolgozói nagy létszámú leépítésre készülnek.

Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható létszámcsökkentés. A vezetőket már menesztették is: Mészárosné Kelemen Beatrix – amint azt már sejteni lehetett – a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át, Vaszily Miklós pedig kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál majd. A helyét  Répásy Bálint veszi át. Az üzletember korábban a kereskedőházak világából volt ismert, augusztus elsejétől vezeti a Hír Tv-t.

Mészárosné Kelemen Beatrix
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) március közepén jelentette be, hogy összevonja hasonló profillal működő televízióit, és ennek okán április 1-től az ECHO TV beolvad a Hír Televízióba.