Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor kedvenc lapjának a főszerkesztőjével parádézott egyet a londoni FIFA-gálán

2018. szeptember 25. 10:43 - szerző: 168 Óra

Hatalmas  magyar küldöttség vesz részt a FIFA londoni gáláján. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, illetve a FIFA alelnöke hivatalból volt jelen, de a szövetség képviseletében megjelent Marco Rossi szövetségi kapitány és Róth Antal utánpótlás-szakágvezető is, akik a FIFA vasárnapi konferenciáján is részt vettek, amelyen főképp a világbajnokság tanulságairól volt szó – írja a Nemzeti Sport.

A Royal Festival Hallban megjelent a sportlap főszerkesztője, a Puskás-díj létrehozásában nagy szerepet vállaló Szöllősi György is, aki nagyon szeretne már egy újságírókamarát látni Magyarországon.

Mivel hamarosan tizedik alkalommal adják át az év góljának díjat az eseményen a Puskás Akadémia képviselői is részt vettek, így Mészáros Lőrinc klubelnök, Jakab János, a felügyelő bizottság elnöke, illetve Spandler Csaba, a csapat saját nevelésű játékosa.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója hagyományosan ismét meghívást kapott, de nem tudott elmenni Londonba.

A gálán megjelent Puskás Ferenc unokája és dédunokája, valamint az egyetlen magyar vonatkozású vendég, akinek tényleg mindenképp helye volt a meghívottak között, a német válogatott Marozsán Dzsenifer, akit az Év női játékosa-díjra jelölték – jegyzi meg a 444.

A NER futballelitje annak a tudatában tehette tiszteletét a FIFA-gálán, hogy a magyar válogatottnak pontosan 300 nap után sikerült újra nyernie, amikor szeptember 11-én a Nemzetek Ligájában 1:0-ra felülmúlta Görögországot. Előtte a mieink Costa Ricát verték meg szintén 1:0-ra 2017. november 14-én.