Mészáros Lőrinc már visszatért Orbán Viktor egyik kedvenc magánrepülőjével - Videó

A miniszterelnöknek talán most éppen az OTP-elnök gépéhez támadt kedve, hogy hazahozza a MOL Vidi londoni meccséről.

2018. október 5., 16:18

Szerző:

Nem ugyanazzal a Bombardier Global 6000 típusú 17 milliárdos luxus-magánrepülőgéppel érkezett haza Londonból Orbán Viktor miniszterelnök, mint amellyel Garancsi Istvánnal, a MOL Vidi futballklub elnökével utazott Bulgáriába. Bár a saját magánrepülőgépével Cssányi Sándor is elrepült Londonba, Orbán Viktor ezen sem ülhetett, mert a felszállás időpontjában éppen a Hagyományok Házát adta át, így egyelőre kérdés, hogy a miniszterelnök a szülővárosa futballcsapatának a Chelsea elleni meccsére mivel repült el. Az simán előfordulhat, hogy Orbán Viktort Csányi Sándor hozta vissza a brit fővárosból.

Az Átlátszó cikke nyomán híressé vált Bombardier Global 6000 ezúttal Mészáros Lőrinc és üzlettársa, Szíjj László kényelmes utazását biztosította a hvg.hu Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren készített alábbi videója szerint.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.