Mészáros Lőrinc húsvétra fél disznót ajándékoz a Mátrai Erőmű minden dolgozójának

2019. február 22., 14:43

Szerző:

Levelet kaptak a Mátrai Erőmű dolgozói a napokban. Ebben a vezetőség megköszöni a dolgozóknak az elmúlt hónapok kitartó munkáját, majd tudatja, hogy az üzemi tanácsok és a munkavállalói érdekképviseletek együttműködésében úgy döntöttek, hogy a munkatársakat, életvitelük javítása céljából a tavaszi ünnepekre, húsvétra és pünkösdre való készülődés jegyében egy,

a cégcsoport termeléséből származó félsertéssel lepik meg.

– írja az Index. 

A félsertés súlya megközelítőleg 45-50 kilogramm, félbe vágva (negyedelve), 2 darab élelmiszeripari zsákba csomagolva. Aki vállalja, hogy el tudja vinni a megadott első két időpontban a maga fél disznaját Visontáról autóval, annak először jelentkeznie kell az utalványért, amelyre kiadják majd – zárul az operatív vezérigazgató és a humánerőforrás-igazgató aláírásával ellátott levél.

Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb embere nemrég éppen Visontán, a búzakeményítő gyára átadásán azt mondta: 

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.