Menekültként érkezett Svédországba a nő, aki az M1-en azt állította, a svédországi menekültek miatt költözött Magyarországra

2018. március 20., 14:56

Szerző: Bíró Veronika

Azt gondoltuk volna, hogy lassan elcsitul a köztévé kamuriportja körül kitört botrány, amelyben egy notórius hazudozóként leleplezett, Svédországban többször elítélt nő erős akcentussal arról beszélt, hogy a migránsok miatt települt Magyarországra. Natalie Contessa af Sandeberg története több ponton sántított, egymás után derült fény a hazugságaira, most pedig itt az újabb. A nő a riportban azt állította, hogy Svédországban született. Ezzel szemben az igazság az, hogy a 80-as évek elején került Svédországba, 2-3 éves volt, amikor menekültként befogadta a skandináv ország – derítette ki a 24.hu az újabb kínos részletet.

A grófnő édesanyja – hangzik a portál cikke – a 70-es évek végén hagyta el Magyarországot, majd egy olasz gyűjtőtáborból került Svédországba. Még a táborban ismerkedett meg egy orosz disszidenssel, akitől a lánya született.

Natalie Contessa
Fotó: Youtube

 

A 24.hu információi szerint a kislány 2–3 éves volt, amikor édesanyjával együtt megérkeztek Svédországba, ahol lakást és szociális segélyt kaptak, majd az iskolai költségek jelentős részét is a svéd állam fizette. Az af Sandeberg nevet házassága révén kapta, ezért vette fel később ő is a grófnő titulust.

A köztévén Natalie Contessa af Sandeberg arról beszélt, hogy milyen borzasztó állapotok uralkodnak Svédországban, az erőszakos migránsok nőket molesztálnak, elveszik a munkát, a rendőrség pedig ki sem tud menni, hiába hívják, annyi a munkája a rendőröknek. Aztán kiderült, hogy a nőt Svédországban hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért is elítélték. Állítása szerint kórházban dolgozott, de ennek nincsen nyoma. Aztán az is kiderült, hogy már 2016-ban a Várban élt, és nem most költözött Magyarországra.

 

2024. április 23., 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.