Megszólalt a Békásmegyeren, a nyílt utcán lelőtt óvónő férje

2018. november 23., 11:36

Szerző:

Óvónőként dolgozott az az asszony, akit szerdán négy lövéssel meggyilkolt L. József. Mint kiderült, a férfi lánya a nővel és annak fiával lakott, magyarázata szerint ezért gyilkolt, nem akarta, hogy gyereke ne vele éljen.

Az 57 éves óvónő férje és fia is sokkot kaptam a hír hallatán, utóbbihoz mentőt is kellett hívni.

– Ha lezárul a nyomozás, hosszabban is beszélünk talán. Most csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon kíváncsi lennék, ki adja ki a fegyvertartási engedélyeket. Én senkire nem haragszom, sőt, a fiam barátnőjén van most a legnagyobb teher – mondta megtörten a férj.

 

A Blikk úgy tudja, a fiú barátnőjének az apja bebeszélte magának, hogy nő és családja elveszik tőle a lányát, csak azért, mert szeretettel bántak vele, befogadták.

A férfire a tett helyszínétől nem messze, ittasan, kocsijában találtak rá a fegyvert szorongatva. Állítólag magával is végezni akart.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.