Megosztotta, majd gyorsan lekapta a Facebookról a fideszes polgármester a levelet, amelyben egy gyerek hálát rebeg neki a mikulásajándékért

2018. december 7., 17:06

Szerző:

Facebook oldalán osztotta meg a dögei polgármester, Nagy Péter (Fidesz-KDNP) azt a levelet, amelyet egy általános iskolástól kapott. A gyerek hálálkodott azért, hogy a polgármester szólt a Mikulásnak, aki minden gyereknek vitt ajándékot.

Fotó: hvg.hu

A polgármester a képet azóta eltávolította az oldaláról. A hvg.hu azonban szerencsére még idejében megmentette a köz számára.

Az idén több fideszes politikusról is hallhattunk, akik Mikuláskor az óvodák és iskolák körül sompolyogtak, majd egy alkalmas pillanatban be is hatoltak az épületbe. Az idei sztár a fideszes Szabó Zsolt, aki egyszerűen elvette a zsákot Mikulástól, hogy ő adhassa oda a csokit a gyerekeknek, akik egy egész évig a Télapót várták.  

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.