Megkéseltek egy 17 éves labdarúgót, belehalt sérüléseibe

2018. február 13. 11:08 - szerző: 168 Óra

Halálos késelés történt szombaton este Tápiószentmárton egyik utcájában. A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy 25 éves férfi társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban pedig életét vesztette.

A 24.hu úgy tudja, hogy a 17 éves áldozat Bódis Lajos, aki a Nagykáta SE U19-es korosztályú csapatának labdarúgója volt.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene a továbbiakban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.