Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Meghalt Zappe Gábor

2019. április 7. 10:40 - szerző: Ágoston Zoltán

Tragikus hirtelenséggel meghalt Zappe Gábor – írja az Index a család közleménye nyomán. Az újságíró, szerkesztő, az Index volt főszerkesztő-helyettese,a Zoom volt főszerkesztője 47 éves, három gyermek édesapja volt. Egy budapesti kórházban, családja körében hunyt el.

Zappe Gábor 1971-ben született, négy testvére volt, édesapja, Zappe László az egykori Népszabadság volt kulturális szerkesztője, ma is aktív színikritikus. A József Attila Gimnáziumban tanult, a Kaffka Margit Gimnáziumban érettségizett, utána a Miskolci Egyetemre járt. 2000-ben került az Indexhez, ahol először a politika rovat vezetője, 2002-től pedig a portál főszerkesztő-helyettes volt. 2006-ban bízták meg a CEMP Csoport bulvárportálja, a Velvet vezetésével, 2011-től a Dívány főszerkesztője is volt, és ő vezette a port.hu-t is. 2017 májusában elvállalta, az akkor újrainduló Zoom vezetését, de szeptemberben távozott a portáltól.