Meghalt Zappe Gábor

2019. április 7., 10:40

Szerző:

Tragikus hirtelenséggel meghalt Zappe Gábor – írja az Index a család közleménye nyomán. Az újságíró, szerkesztő, az Index volt főszerkesztő-helyettese,a Zoom volt főszerkesztője 47 éves, három gyermek édesapja volt. Egy budapesti kórházban, családja körében hunyt el.

Zappe Gábor 1971-ben született, négy testvére volt, édesapja, Zappe László az egykori Népszabadság volt kulturális szerkesztője, ma is aktív színikritikus. A József Attila Gimnáziumban tanult, a Kaffka Margit Gimnáziumban érettségizett, utána a Miskolci Egyetemre járt. 2000-ben került az Indexhez, ahol először a politika rovat vezetője, 2002-től pedig a portál főszerkesztő-helyettes volt. 2006-ban bízták meg a CEMP Csoport bulvárportálja, a Velvet vezetésével, 2011-től a Dívány főszerkesztője is volt, és ő vezette a port.hu-t is. 2017 májusában elvállalta, az akkor újrainduló Zoom vezetését, de szeptemberben távozott a portáltól.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.