Megfertőződött egy magyar válogatott focista

A magyar válogatott játékos csapata a Partizan Beograd legutóbbi bajnokija után érezte magán a tüneteket.

2020. december 4., 06:30

Szerző:

 

Pozitív eredményt hozott Holender Filip koronavírustesztje, írta a Szerbiai Rádió és Televízióra illetve a Nemzeti Sportra hivatkozva a 24.hu. A magyar válogatott játékos csapata, a szerb élvonalban szereplő Partizan Beograd legutóbbi bajnokija után érezte magán a tüneteket. Holender azon a meccsen két gólt is szerzett, az előző forduló legjobbjának választották.

Holender októberben, a svájci Luganótól került kölcsönbe a belgrádi klubhoz. Kilenc meccsen eddig három-három gólja és gólpassza volt.

A 26 éves támadó a szövetségi kapitány, Marco Rossi bizalmát is élvezi, így az őszi jó szereplésnek is részese volt, a többi közt kezdő volt az Izland ellen megnyert Eb-pótselejtezőn is.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.