Megegyeztek, hogy ötezer forintért lefekszik a férfival, de nem kapta meg a pénzt, és most még börtönbe is mehet

2019. május 17., 09:56

Szerző:

Egy 35 éves nő és egy tiszaújvárosi férfi megbeszélte, hogy pénzért fognak szexelni. Ez meg is történt, de a férfi nem fizette ki a megbeszélt összeget, ötezer forintot, viszont megígérte, hogy két napon belül rendezi a tartozást. Az ügyészség közleménye alapján nem világos, hogy ez a határidő lejárt-e április 3-án délutánra. Annyi bizonyos, hogy a kifizetetlen pásztoróra néhány nappal korábban volt. A férfi éppen egy okospadnál töltötte a mobilját Tiszaújváros főterén, amikor megjelent a nő és két ismerőse. A hölgy szerette volna tudni, miért késik az ötezres, mire a férfi azt mondta, hogy csak másnap tud fizetni. A nő erre elkövetett egy igen nagy hibát: megfenyegette szexpartnerét, hogy

ha legkésőbb másnap nem fizet, akkor meghal.

A férfi erre feljelentést tett a rendőrségen, ami azért is igen kellemetlen a fenyegetőző hölgynek, mert éppen feltételes szabadlábon volt.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség most önbíráskodás bűntettének kísérletével vádolja és végrehajtandó börtönbüntetést, közügyektől eltiltás kiszabását kéri, valamint a feltételezett szabadság megszüntetésére tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak. Az ötezer forintról továbbra sem tudni semmit.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.