Komoly pozíciót kapott Markos György a polgárőr szövetségben

2020. október 19., 06:54

Szerző:

Túrós András nyugalmazott rendőr altábornagy lett ismét az Országos Polgárőrszövetség elnöke, újabb öt évre, írja az MTI a Magyar Nemzet beszámolója alapján.

Az elnök az eseményt történelmi jelentőségűnek nevezte, méltatta a közbiztonság javulását, a stabil kormányzást, a hatékony belügyi vezetést, a sikeres rendőrséget, a csökkenő munkanélküliséget, a sikeres közmunkaprogramot és a szigorú ítélkezési gyakorlatot. Kiemelte az illegális migrációt mint problémát, és azt a 3200 határátlépőt, akiket polgárőrök fogtak el.

A Belügyminisztérium jelentős anyagi támogatást is ad nekik. A szervezet elnökségének tagja lett - mások mellett - a népszerű előadóművész, Markos György, akit kommunikációs és társadalmi kapcsolatokért felelős elnökhelyettessé választottak, és alelnökké nevezték ki Pausz Ferenc közlekedési szakértőt - olvasható a Magyar Nemzetben.  

 

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.