Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Márki-Zay Péter: Több helyen is az MSZP magatartása okoz most gondot

2019. május 10. 13:50 - szerző: Ágoston Zoltán

Interjút adott Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere a Magyar Hangnak, amelyben beszélt a hétfői amerikai útjáról, mi lesz, ha nem győz ősszel, és arról is, mi a helyzet az ellenzéki pártok egységével. Erről azt mondta, változó, melyik párt vagy éppenséggel kicsoda bomlaszt, de

több helyen is az MSZP magatartása okoz most gondot.

ennek kapcsán azt a Mesterházy Attilát említette, akinek a ténykedését korábban Botka László szegedi polgármester is furcsállotta már.

Márki-Zay Péter szerint egyébként nincs sok bomlasztó, akiket valamilyen úton-módon maguk mellé állítottak, az néhány kulcsszereplő csupán, viszont nagyon lebecsülnék a Fideszt, ha nem feltételeznék, hogy minden ellenzéki pártban vannak beépítettjei. És ők – fűzte hozzá –, önmaguk ellen szolgáltatnak bizonyítékot.

A polgármester beszélt arról is, hogy a baloldalon vannak vállalhatatlan karakterek, a fővárosban például a szocialista Hunvald Györggyel semmilyen esetre sem szabad összeállni.