„Maradj is ott, Timi!” – üzente Bangóné Borbély Ildikó Andy Vajna feleségének

2018. október 28. 16:27 - szerző: Ágoston Zoltán

Az MSZP-s politikus Facebook-oldalán vasárnap reggel jelent meg egy bejegyzés arról, hogy Vajna Tímea, Andy Vajna filmügyi kornmánybiztos felesége magánrepülőgéppel vitte a macskáját orvoshoz Los Angelesbe. Így hangzik.

„Vajna Cilike jó helyre született, neki bejött az élet. Nagy villák, milliós órák, úszómedencék és szaunák, kényelmes limuzinok, exkluzív éttermek, luxus utazások, magánrepülő, siker, fény, csillogás, szóval minden, ami jár a NER egyik kitüntetett tagjának... A fideszes idillt egy csúnya betegség árnyékolta be. Vajna Cilinek vesebántalmai voltak, de sebaj, a fidesz elit tagjának luxus VIP egészségügyi ellátás jár, ezért Cili cicát magánrepülővel viszik gyógyulni. Ez a NER valódi arca: Cili cicának többet ér az élete, mint egy egyszerű magyar állampolgárnak... Cili, a macska sokkal többet ér a NER-nek, mint egy átlagember, hiszen

mindenki annyit ér, amennyit lopott,

amennyije van... Addig míg 30 ezer ember hal meg évente, csak azért mert nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, míg magyar emberek milliói rettegnek, hogy mi lesz velük, ha kórházba kerülnek, míg fél millió ember napi szinten nem kaphat háziorvosi ellátást, addig csak annyit tudok ide írni: – Maradj is ott Timi! Van elég sajátlábon álló ingyenélő ebben az országban! Legalább eggyel kevesebb lesz!”