Ötven óra közmunkára ítélték az X-Faktor ifjú sztárját, aki ellopta a Noé Állatotthon adománygyűjtő perselyét

2019. december 5., 13:28

Szerző:

Lezárult a minap az a mediátori eljárás, amely két éve indult, miután Manuel, az X-Faktor sztárja két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthonból az adománygyűjtő ládát és a benne található pénzt. Mindhárom fiút 50 óra közmunkára kötelezték, amelyet nyolc hónap alatt le kell dolgozniuk.

– Mindig szükségünk van önkéntesekre az állatotthonban, így nagyon örülnénk, ha a három fiú itt töltené el ezt az ötven órát. Az eljárás során is végig kapcsolatban voltunk egymással, és már mindannyian jelezték, hogy szeretnének majd jönni. Egyelőre nem pontosítottuk a dátumot, hogy mikor kezdenek, de bízunk benne, hogy minél hamarabb – mondta a Blikknek Schneider Kinga, az állatotthon szóvivője.

A közvetítői vagy mediációs eljárás lényege, hogy nem kerül sor bírósági tárgyalásra, a felek megállapodnak egy olyan jóvátételben, amely mind a két fél számára elfogadható és teljesíthető, valamint megnyugtató lezárását jelenti a történteknek.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.