Majka jobban csinálja, mint az Operatív törzs

A rapper videó sorozatában folyamatosan közvetít betegsége állapotáról.

2020. november 23., 08:12

Szerző:

A koronavírus-fertőzött Majka napról napra jelentkezik a kórházból, ahol immár a 16. napját tölti. A rapper alaposan felkavarta az állóvizet, legutóbb a koronavírus-szkeptikus Gődény Györgybe állt bele. Majka azonban folyamatosan beszámol a saját állapotáról is, ez a téma pedig az ATV Civil a pályán című műsorában is felmerült. Egészen pontosan Lantos Gabriella egészségügyi menedzser állt ki a zenész mellett, és egyben alaposan oda is pirított az operatív törzs vezetőjének, Müller Cecíliának és a hivatalának.

Ez az ember elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának meg kellene csinálnia. Én ennek az embernek Kossuth-díjat adnék, mert nem tett senki, de senki annyit azért, hogy a Coviddal kapcsolatos tudás széles körben elterjedjen, mint ez az ember – jelentette ki Lantos Gabriella.

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.