Újra kórházba került Majka

Megint megjelent a gyulladás a szervezetében.

2020. november 15., 13:21

Szerző:

Élőben jelentkezett be Majka a Facebookon a kórházból, ahol elmondta, hogy mivel korábban  jobban volt a fia születésnapjára mindenképpen haza akart menni a kórházból. Otthon viszont nem figyelt, megerőltette magát, másnapra pedig annyira legyengült, hogy az ágyban alig tudott megfordulni.

– Ennek az lett a következménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam normálisan inni. Sejtettem is, de annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam rávenni magam, hogy igyak egy pohár vizet, vagy kettőt, vagy amennyit kellett volna, mert 38,5 volt a lázam – mondta Majka a videóban. Lázcsillapítót is bevett, estére jobban lett, majd később újra belázasodott.

– Bejöttem, a gyulladás ráment a másik szervemre, gyakorlatilag ettől lettem lázas, erre pedig nem ittam eleget. - mondta az énekes, hozzátéve, hogy most addig nem megy haza, amíg teljesen jól nem lesz.

 

 

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.