Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

A Magyar Nemzet már talált is egy bizonyítékot, amely szerint a külföldiek nyerték meg az ellenzéknek Budapestet

2019. október 16. 08:42 - szerző: 168 Óra

Az „autoriter, Európai Unió-ellenes, szélsőjobboldali” Fidesz elleni szavazásra hívott fel az az angol nyelvű szórólap, amely a Magyar Nemzet birtokába került.

A Ferencvárosban terjesztett kampánykiadvánnyal a kerületben élő, lakcímkártyával rendelkező uniós polgárok, valamint a letelepedési engedéllyel bíró bevándorlók és menekültek figyelmét igyekeztek felhívni, hogy az október 13-i önkormányzati választáson voksaikkal a „demokrácia helyreállítása érdekében” az ellenzék jelöltjeit támogassák Bácskai Jánossal, a Fidesz „bábjával” szemben.

A szórólapon a támogatandó jelöltek között szerepel a végül a főpolgármesteri posztot elnyerő Karácsony Gergely (Párbeszéd) is. A fővárosban mintegy kilencvenezer lakcímkártyával vagy letelepedési engedéllyel bíró külföldi él, akik akár a mérleg nyelvét is képezhették a vasárnapi választáson, mivel Tarlós István, a kormánypártok főpolgármestere mindössze 40 ezer szavazattal kapott ki Karácsonytól – jegyzi meg a lap, amely szerint sokat elárul az is, hogy a 24.hu választási kampányban megjelent videójának tanúsága szerint

a fővárosban élő külföldiek egy része biztosan nem kormánypárti szavazó.